Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Фото вест: заштитна ограда, донација од ФОД за “Св. Кирил и Методиј“

Фабриката за опрема и делови – ФОД продолжува со донациите во основните училишта во Битола, а нова донација, заштитна ограда е поставена оред влезот во…