Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Вечерва нема да има коледарски оган на плоштадот “Гоце Делчев“, а МПЦ со апел да не се палат огнови

Вечерва на Коледе нема да биде запален коледарскиот оган на плоштадот “Гоце Делчев“ во Битола, поради големата загаденост на воздухот во овој период одгодината, а…

Валентин Груевски: Пелистер е клинички мртов, со осум фудбалери, без опрема и топки, но ако утре се платат долговите има надеж за спас