Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Двајца битолчани на мото-крос, Гран при на Благоевград

На отворањето на новата мото крос патека во Благоевград, Бугарија, се одржа мото-крос трка, која беше насловена “Гран при на Благоевград“, на неа настапија двајца…