Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Поетско читање – во Битола на пет врвни поети од Струшките вечери на поезијата (фото)

Во малата сала на НУ Центар за култура Битола, и оваа година како и претходните, се одржа поетско читање како дел од проектот „Поезија на…