Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Најмладиот македонски меѓународен судија, Даниело Божиновски, ќе суди на ЕХФ шампионат во Австрија

Најмладите судии во Македонија, Даниело Божиновски и Виктор Начевски, со знакот на ЕХФ своети деби на меѓунардоната сцена ќе го има викендов во Австрија, каде…