Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на средби со локалното раководство и со граѓани (фото)

Во прва официјална посета и прва средба со новото раководство на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Битола беше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски, а него пред…