Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Традиционална семакедонска средба во дворот на црквата “Св. Богородица“ во Трново (фотогалерија)

И годинава наместо две средби во дворот на црквата “Св. Богородица“ во село Трново, Битолско, по обединувањето, се одржа една Семакедонска средба во организација на…

.

.

.

.

.

.

.