Press "Enter" to skip to content

Викендов на “Бит фест“: “Џез фабрика фестивал“, Џенгиз Ибрахим и Електронски музички летен фестивал

Во рамките на“Бит фест“ љубителите на музичката уметност од Битола ќе имаа прилика да присуствуваат и да слушаат различна музика.Денес и продолжува програмата на “Џез фабрика фестивалот“, кој трае до 9 јули, а ќе има концерти денес во Народниот театар во Битола, а утре во НТБ и во Офицерски дом.Во недела, во 19,30 во Офицерскиот дом настапува Џенгиз Ибрахим со концертот насловен “Туркуаз“, со интересна програма.Исто така во недела во 21 часот на Платото пред Офицерскиот дом ќе се одржи Електронски музички летен фестивал, во организација на регионалниот младински форум.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »