Press "Enter" to skip to content

Поп симфонијата на Камерниот оркестар на Битола и гостите, Ламбе, Лоба, Тржан, Каран… (фотогалерија)

Како дел од битолското културно лето БИТ ФЕСТ, во рамките на “Балкан гала фестивалот“, на Ракометното игралиште во Битола, многубројната публика имаше можност да се забавува со Поп симфонијата, каде изведувачите беа придружувани од Камерниот оркестар на Битола со диригентот Владимир Димовски.Поп симфонијата во Битол настпија и музичките ѕвезди кои гостуваа Ламбе Алабаковски, Тони Цетински, Гоца Тржан, Ристо Самарџиев, Горан Каран, Викторија Лоба, Александра Јанева и Виктор Апостоловски. 

More from КултураMore posts in Култура »