Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Нискоградба“: повик до граѓаните за нов приклучок на канализација до село Брусник

ЈКП „Нискоградба“ од Битола ги известува граѓаните дека претпријатието изведува нов колектор за канализација на патот до село Брусник.

Оние граѓани кои имаат потреба од нов приклучок да се јават во ЈКП “Нискоградба“.

More from ВестиMore posts in Вести »