Press "Enter" to skip to content

Изложба на книги во библиотеката по повод 8. Септември

По повод 8. Септември, Денот на независноста на Македонија, во НУУБ “Св. Климент Охридски“ во Битола е поставена изложба на книги, поврзани со овој значаен ден за македонската историја. 

-На овој ден нашата земја 1991 година стана самостојна, суверена и независна земја. По тој повод во холот на библиотеката е поставена изложба на книги, кога традиционално се поставува во холот на библиотеката “Св. Климент Охридски“, истакнуваат од Библиотеката.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »