Press "Enter" to skip to content

Во среда, со смеа, за среќа, со Блаже Докуле

Ми остана тиквата од Денот на вештерките,

да си јаискористам како шлем,

за Денот на виното и Св. Труфун.

More from ЗабаваMore posts in Забава »