Press "Enter" to skip to content

“Кажи не на дрогата, да на животот“, превентивни активности на МВР во Битола

На подрачјето на секторот за внатрешни работи Битола беа реализирани низа едукативни работилници во основни и средни училишта на повеќе теми важни за заштита на учениците од социо-девијатни појави, пред се околу превенцијата од зависностите.

Во Битола полициски службеници од СВР Битола под мотото “Кажи не на дрогата, да на животот“ реализираа едукативна работилница со ученици од трета и четврта година од Средното електро машински училиште ЕМУЦ “Ѓорѓи Наумов“ од Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »