Press "Enter" to skip to content

ОК Пелистер од Битола влегува во завршната фаза од зимските подготовки (фотогалерија)

Пелистер Волеј ја одработи и втората фаза од подготовките за вториот дел од сезоната во својата база во салата на медицинското училиште “Јован Калаузи“ во Битола.Од понеделник следи комплетирање кога практично започнува воигрување на екипата, а најверојатно ќе има и контролна средба пред самиот почеток по паузата која беше навистина кратка, што остави само мал дел за одмор и краток период да се потврди сработеното.Она што радува е што сите се во добра кондиција и во добро здравје, немаме проблеми со повредени играчи и ќе дадеме се од себе да ја оствариме зацртаната цел, истакнуваат од Пелистер Волеј од Битола.Стартот е предвиден на 3 февруари 2024 кога Пелистер започнува на гости во Скопје против екипата на Фламинго Волеј.