Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Битолски “лајонси-кабадаи“ на “Лајон Регата“ во Хрватска (фотогалерија)

Веќе традиционално, представници на Лајонс клубовите во Битола, “Лајонс клуб – Кабадаја“ , “Лајонс клуб – Хераклеја“ и “Лајонс клуб – Битола“, учествуваат на светски…