Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Вино-бар “Буре“ денес во знак на Денот на младоста – 25 мај и пионери со титовки (фотогалерија)

Денес, 25 мај убав ден. Во вино „Буре бар“ интересен амбиент со голема слика од маршалот Тито. Знамиња од СФРЈ се веат, наоколу пионери со…