Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Новогодишна авантура на Даниело, се искапи во ладната вода на Драгор во Диoски Капејнци

Даниелот Божиновски од Битола го имавме на нашиот портал, пред неполни два месеци кога по силен ветар се искачи до  Големо Езеро и оттаму ни…