Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

По врнежливо време, битолчани традиционално, масовно на Кркардаш (фотогалерија)

Иако времето во текот на попладневните часови и вечерва беше врнежливо, сепак битолчани не пропуштија да ја испочитуваат традицијата, да се искачат на Кркардаш и…

Mission News Theme by Compete Themes.