Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Фото вест: веселата дружина “Wapga sound“ денес ги забавуваше битолчани на Широк Сокак

Минувачите на Широк Сокак околу пладне имаа необична прилика да се забавуваат со групата музички намерници, “Wapga sound“,  кои делуваат како една парувачка дружина во која…