Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Фото вест: Превојот Ѓавато моментно, до Ресен само со синџири на тркалата

Од 8:15 за сообраќај преку планинскиот превој Ѓавато, односно оние кои патуваа во правец на Ресен и Охрид, мора да имаа  задолжително на погонските тркала на автомобилите или…