Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Дијаспора”

Топло добредојде за отец Владо од битолчанецот Дамчевски, претседател на Управата на “Св.Петка“-Рокдаел

Откако пред еден ден на сиднејскиот Кингсфорд Смит аеродромот во Сиднеј,  членовите на управата при Македонската Православна црковна општина Св. Петка од Рогдајл, го пречекаа…

Mission News Theme by Compete Themes.