Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Доделени наградите на 26. интернационален аматерски документарен филм “Камера 300“ (фото)

Вечерва во малата сала на Центарот за култура во Битола беше свечено отворен  26. Интернационален аматерски документарен филм и беа доделени наградите на најуспешните. Жири комисија…