Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Во детското ликовно студио “Св. Кирил и Методиј“ доделени 40 меѓународни признанија (фото)

Вечерва во просториите на Малиот Монмарт во Старата битолска чаршија беа  доделени 40 меѓународни награди на 15 членови на студиото што ги освоија на ликовните…