Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Совети”

Совети од психолог: Свесност, духовност за Велигденскиот карантин ќе ни помогне во справување со негативните емоции

Пандемијата со корона вирусот потполно го промени нашиот начин на живот. Сега живееме  “нова реалност“ каде се променети нашите животни навики, а заради социјално дистанцирање…

Проект “Комуникација“ за подигање на свеста на населението “ЕУ Институт Скопје“ и “Bitolanews“: Дали си колега или брат, менаџер, соработник или пак пријател кој никогаш не слуша, а не си ни свесен дека тоа не го знаеш!