Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Џемерите од екипата на “Return Zero“ (“Гребнати“), победници на Глобал Гејмџем Македонија во Битола

Во хотелот “Театар“ во Битола, по 48 часа компјутерски маратон, заврши уште едно издание од Глобал Гејмџем Македонија, GGJMK2018, а на крајот беа прогласени и…