Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Средба на градоначалничката со амбасадорот на Холандија

Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес имаше средба со амбасадорот на Кралството Холандија, Вилем Ваутер Пломп. Амбасадорот се интересираше за можностите за развој…

Mission News Theme by Compete Themes.