Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Општина Битола ја објави новогодишната програма, со “Боеми“ во Новата 2018

Општина Битола денес ја објави новогодишната програма за дочекот на Новата 2018 година. Според програмата битолчани че имаат организиран дочек на Новата 2018 година на  плоштадот…