Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Фото вест: Членовите на Ротаракт клубот “Битола“ ги изненадија битолчани со чај на Широк Сокак

Битолчани денес имаа прилика да бидат изненадени од членовите на Ротаракт клуб “Битола“ да бидат послужени со чај на Широк Сокак. Младите членови на Ротаркт…