Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Фото вест: Убавите работи на „Тајфата во понеделник“, преминуваат во традиција

Тешко е некои работи да се одржат повеќе од еднаш, петпати, но една работа ако се повторува тринаесет пати, тогаш тоа веќе е традиција, која…