Press "Enter" to skip to content

Bitola News

“На секое дете му треба шампион“ – мрежен настан на повеќе училишта во ОУ “Св. Кирил и Меродиј“

Деновиве основното училиште  “Св. Кирил и Методиј“ од Битола, во рамките на проектот на УСАИД “Со читање до лидерство“, беше домаќин на мрежен настан, дел…

.