Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Албанскиот претседател во посета на Битола

Претседателот на Република Албанија, Илир Мета, денес ја посети општина Битола, каде што оствари официјална средба со градоначалничката Наташа Петровска, со која заедно го посетија…