Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Вицепремиерката Шеќеринска во посета на РЕК “Битола“, рекордно производство и капитални проекти (фотогалерија)

Вицепремиерката и министер за одбрана Радмила Шекеринска, заедно со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски во посета на РЕК “Битола“, каде имаа средба…

Mission News Theme by Compete Themes.