Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Совети од психолог: Асертивност наместо послушност

Подготвил: психолог: Жанета Ристевска Во комуникацијата со другите луѓе во различни животни ситуации често сме биле во ситуација кога сакаме да го искажеме своето, мислење,…

Никола Талевски – Јапан: шест “Чкембари“ на првиот настап на Македонија на меѓународна ракометна сцена пред дваесет години во Италија