Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Прес-конференција на РК Пелистер за тримесечното работење, долговите, заминувањето на Алушевски, плановите, просториите…

Во просториите на ракометниот клуб Пелистер се одржа прес-конференција на која за состојбата во која е преземен клубот, односно за финансиската состојба,  за тековните работи,…