Press "Enter" to skip to content

Bitola News

На радост на “гејмерите“ и “гејмерките“, “Глобал Гејмџем“ се враќа во Македонија, а настан ќе има и во Битола

Македонската асоцијација за развивање игри потврди дека и годинава ќе се оджи “Глобал Гејмџем“ (GGJM 2018) и тоа во два града во Скопје и Битола…