Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Денеска почнува рамазанскиот пост, што трае 29 дена, до 3 јуни

Муслиманските верници во балканските земји, како и држави од Југоисточна Азија – Индонезија и Малезија и поголем дел од Блискиот Исток, меѓу кои и Египет,…