Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Наградата на ДЛУБ за Александар Поповски и Елена Ѓорѓиевска (фото)

Синоќа во амбиенталниот простор на Магазата, Друштвото на ликовни уметници на Битола ги додели 4-то ноемвриските награди. Оваа година беа наградите им доделени на битолските…