Press "Enter" to skip to content

“Food drive – 400 топли оброци“ за социјално загрозени семејства по втор пат (фото)

Денес лајонс клубот “Хераклеа“ по втор пат ја организира акцијата “Food drive – 400 топли оброци“ за социјално загрозени семејства.-Да се биде хуман потребно е само малку љубов и желба она што го имаш да го поделиш со оние на кои им треба повеќе. Сите имаме нешто што можеме да дадеме и подариме на заедницата. Малите нешта можат да променат многу, рече за акцијата д-р Жаклина Сервини.Ова е заедничка акција со лајонс клубот “Кабадаја“, а во соработка со Црвен крст Битола. Акцијата запоцна на пред две седмици и ќе се изведува секоја втора недела се до 1. март 2020 година.