Press "Enter" to skip to content

Во Битола сончево со мала со умерена облачност, температурата до 25 степени

Денес, недела, 10 јули, во Битола, според прогнозите на метеоролозите на Управата за хидрометеоролошки работи, времето ќе биде сончево со мала со умерена облачност и со умерен ветер од северен правец. Температурата во Битола до 25 степени. УВ=7.

Утре, понеделник, 11 јули, во Битола, времето ќе биде сончево со мала со умерена облачност и со умерен ветер од северен правец. Температурата во Битола до 25 степени. УВ=8.