Press "Enter" to skip to content

Фото вест: започна чистењето на просторот од каде беа тргнати монтажните гаражи

На местата од каде беа тргнати нелегално поставените монтажни гаражи низ Битола започна чистењето од остатоците од гаражите и губрето кое се наоѓаше во некои од нив и околу нов, а тоа го прават екипи на ЈКП “Нискоградба“ од Битола.Денес се работеше и беше исчитен потегот помеѓу улиците “Цане Василев“ и “Кочани“, под основното училиште “Тодор Ангелевски“, а оваа активност ја поздравија жителите од овој реон кои, како ни рекоа со нетрпение очекуваат как0 ќе изгледа овој простор по тргањето на металните гаражи кои го нагрдува просторот и уредувањето.

More from ВестиMore posts in Вести »