Press "Enter" to skip to content

ЕСМ Топлификација Битола: се поставува топловод во Старата касарна

ЕСМ Топлификација Битола и информира дека започнаа изведбените работи за поставување на цевки за топловодот во Старата Касарна.-Започнуваме со изведба на краците од топловодот на ул уците “Студентска“ и “Баница“ во стара касарна пред “КАМ. Минатата недела градежните машини за изградба на топловодната мрежа низ Битола работеа во населбата “Кланица“, инфорираат од компанијата.

More from ВестиMore posts in Вести »