Press "Enter" to skip to content

“Пијанофест 2024“ од 7 до 9 јуни во Битола, организаторот го објави линкот за пријави

 

Битола, градот на клавирите ви го претставува Меѓународниот натпревар по пијано, соло пеење и камерна музика “Пијанофест 2024“.

На “Пијанофест 2024“ ќе има три дисциплини: пијано соло, соло пеење и камерна музика.

Предвидени се парични награди за лауреатите, а ќе има награда концерт за отварање на следното издание на натпреварот, како и многу специјални награди.

Рок за пријавување е до 20 мај 2024, а линкот за пријавување:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgs-zYbQO1CO7vnXP_PTmbKFHxQUIDomyy7RjZsyWOx91zfw/viewform?fbclid=IwAR1KlFTMz7ZwCxVIKSZ07sPudHQgzxWwk_t66830RdR_xXgk2q0HKJlUDU4

More from ВестиMore posts in Вести »
More from КултураMore posts in Култура »