Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Заводот и музеј се доближа до посетителите со QR кодови за паметни телефони (Е-музеј)

Со мал грант од Балканска музејска мрежа, во Заводот и музеј Битола поставен е е еден од најновите трендови кај музеите е имплементацијата на QR…