Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Фестивал “Работи 300“, фестивал за литература и аудио визуелни уметности (фотогалерија)

Деновиве во Битола, на старото место, во кафулето “Радост“ кај градскиот часовник се одржа фестивалот “300 Работи, триста“ на кој како е секоја година организиторот,…