Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

Повеќе од 130 илјади публика во 2023 година во Центарот за култура Битола

Директорката на Центарот за култура во Битола, Маја Андоновска – Илиевски ги соопшти бројките на одржани настани, во нивна организација, проекции на филмови во “3Д…

“Белиот ангел“ од Курбиново за Горко и Пројчевски од министерката Бисера Костадиновска- Стојчевска за нивните театарски јубилеи

Средношколците од Горната Гимназија со музичка програма на “Зимската приказна“ која никого не остави рамнодушен (мега фотогалерија)