Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Култура”

И по дождот, повелете, во “Книжарница 14“ на “Просветно дело“ и купете си книга

Дождот не сака да престане, а тоа е дополнителна причина за уште предлози од “Книжарница 14“ на “Просветно Дело“. Сите знаеме дека кога врне уште…