Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Еурофарм Пелистер подобар од Еурофарм Пелистер 2 на контролната средба во Битола

Еурофарм Пелистер – Еурофарм Пелистер 2 28:26 (13:13) Спортска сала “Боро Чурлевски“  во Битола Судии: Методија и Михајло Илиевски Еурофарм Пелистер: Кизиќ 1, Ивановски, Обрадовиќ…