Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Соопштение од Клиничка болница: од понеделник болните од канцер ќе ја имаат ампуларната терапија

Во врска со настаната состојба од недостиг на ампуларната терапија за болните од канцер, менаџерскиот тим на Клиничка болница од Битола до пациентите до испрати…

Mission News Theme by Compete Themes.