Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Инспиративна интерактивна работилница „Говор на тело“ на Славјанскиот универзитет

Настанот кој се случи во саботата на 27.01.2018 година на Меѓународниот Славјански Универзитет „Г.Р. Державин“ го преполни амфитеатарот, така да се бараше место повеќе. Имено…

Во годишната програма за изградба и реконструкција на државни патишта се патните правци од Битола кон Новаци, Меџитлија и Демир Хисар

Mission News Theme by Compete Themes.