Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Конститутивна седница на пелагонискиот регион, Петровска претседател

Градоначалничката на Битола, м-р Наташа Петровска е нов претседател на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион, а е избрана на конситутивната седница, прва во…